Er is wederom een nieuw LEGO Ideas Project dat de 10K supporters weet te bereiken. Ditmaal betreft het de LEGO Ideas BMW M1 (E26).


Dit BMW M1 project bevat twee voorgestelde varianten van de auto. Een motorsport variant en één die voor het “normale publiek” te koop was. De BMW M1 werd van 1978 tot 1981 geproduceerd door BMW en was de eerste BMW met middenmotor die een massaproductie kende.

LEGO Ideas BMW M1 (E26)

De twee varianten zijn grotendeels identiek, maar verschillen uiteraard qua uiterlijk. Hierdoor bevat de racevariant bijna 80 onderdelen meer dan de normale. Tom geeft de designer hiermee een keuze, maar het initiële idee is dat de body’s verwisseld kunnen worden. De auto bevat een aantal speelfuncties in de vorm van steuren, en deuren en een motorkap die geopend kunnen worden.


Bouwintructies

Tom is zo vriendelijk geweest om de bouwinstructies beschikbaar te stellen van de auto op kleinere schaal. De instructies hieronder kun je downloaden zodat je het model na kunt bouwen in welke kleur jij wilt.

LEGO Ideas BMW M1 (E26)

LEGO Ideas BMW M1 (E26)

LEGO Ideas BMW M1 (E26)

Natuurlijk is het even afwachten tot de uitslag van de LEGO Ideas review of LEGO daadwerkelijk wat in dit project ziet. Wil je meer weten over dit project? Dan kun je hem ook bekijken op LEGO Ideas. Benieuwd wat er nog meer op LEGO Ideas te vinden is? Op deze pagina vind je meer uitgelichte LEGO Ideas projecten.

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media