Er is wederom een nieuw LEGO Ideas Project dat de 10K supporters weet te bereiken. Ditmaal betreft het de LEGO Ideas BMW M1 (E26).


Dit BMW M1 project bevat twee voorgestelde varianten van de auto. Een motorsport variant en één die voor het “normale publiek” te koop was. De BMW M1 werd van 1978 tot 1981 geproduceerd door BMW en was de eerste BMW met middenmotor die een massaproductie kende.

LEGO Ideas BMW M1 (E26)

De twee varianten zijn grotendeels identiek, maar verschillen uiteraard qua uiterlijk. Hierdoor bevat de racevariant bijna 80 onderdelen meer dan de normale. Tom geeft de designer hiermee een keuze, maar het initiële idee is dat de body’s verwisseld kunnen worden. De auto bevat een aantal speelfuncties in de vorm van steuren, en deuren en een motorkap die geopend kunnen worden.


Bouwintructies

Tom is zo vriendelijk geweest om de bouwinstructies beschikbaar te stellen van de auto op kleinere schaal. De instructies hieronder kun je downloaden zodat je het model na kunt bouwen in welke kleur jij wilt.

LEGO Ideas BMW M1 (E26)

LEGO Ideas BMW M1 (E26)

LEGO Ideas BMW M1 (E26)

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas BMW M1 (E26) project heeft zich weten te kwalificeren voor de tweede LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten tweede LEGO Ideas Review 2020

2 3 stemmen
Vind jij dit artikel waardevol?