Het veertiende LEGO Ideas project dat zich weet te plaatsen voor de tweede reviewronde van 2020 is een feit. Het betreft de LEGO Ideas Sheriff’s Safe with Combination Lock. Hieronder vatten we de inzending inclusief heel wat visuals en een filmpje samen.


De fan-designer Il Buono is – na het bekijken van een aantal spaghettiwesterns – de uitdaging aangegaan om van LEGO een werkende kluis met combinatieslot te maken. Het was volgens Il Buono wel even puzzelen hoe dit het beste vertaald kan worden naar LEGO, maar uiteindelijk is het een geslaagde uitdaging geweest. De kluis met combinatieslot is volledig werkend en kan naar eigen voorkeur aangepast worden qua combinatie van cijfers. Mocht je de combinatie nou vergeten zijn, dan kun je de kluis ook nog openbreken met een Brick Separator. Het mag dan geen ideaal middel zijn om de felbegeerde en gelimiteerde Mister Gold veilig te stellen, maar kan het goed dienen als puzzel.

LEGO Ideas Sheriff's Safe with Combination Lock

De kluis is compact, maar biedt genoeg ruimte voor een aantal objecten die elke zelfrespecterende cowboy op zak heeft om veilig te stellen. De kluis heeft 24 combinaties die je naar gelang zelf in kunt stellen. Een handig bouwbaar boekje kun je gebruiken om de code in te noteren. De kluis met randbouwwerken bestaat in het geheel uit 546 onderdelen.

LEGO Ideas Sheriff's Safe with Combination Lock

Natuurlijk is het even afwachten tot de uitslag van de LEGO Ideas review of LEGO daadwerkelijk wat in dit project ziet. Wil je meer weten over dit project? Dan kun je hem ook bekijken op LEGO Ideas. Benieuwd wat er nog meer op LEGO Ideas te vinden is? Op deze pagina vind je meer uitgelichte LEGO Ideas projecten.

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media