Het volgende project dat de 10k supporters weet te bereiken is de LEGO Ideas The Bakery. Dit is project 26 dat zich plaats voor de tweede reviewronde van 2020. Hierdoor maakt het project kans om het tot een echte set te schoppen. 


Wie houdt er nou niet van de geur van versgebakken brood? En waar vind je dat beter dan bij een authentieke bakker? The Bakery uit 1890 bakt allerhande broodjes en brengt ze met paard en wagen naar de klanten die in de stad wonen. Maar The Bakery is meer dan een doorsnee bakkerij. Achter de gesloten kelderdeuren zit namelijk een geheime productieplaats voor appelsap. Deze set komt met acht Minifigures, onder wie de bakker, de bestuurder van de paard en wagen, een kind en wat omstanders.

Ontwerper Bricky_Brick staat bekend om zijn verrassende Modulairs. Eén van zijn gebouwen staat zelfs op het moment van schrijven ‘In Review’. The Bakery heeft net als zijn andere werk, een hoop te bieden. De bakkerij bestaat uit vier etages.

LEGO Ideas The Bakery bereikt de 10K supporters

In de kelder wordt het hout opgeslagen om de open haard te laten branden. Er is ook nog een tweede ruimte in de kelder, waar je alleen via een geheime doorgang kan komen. Daar vind je een geheime opslagplaats waar appelsap wordt gemaakt.

LEGO Ideas The Bakery bereikt de 10K supporters

Op de begane grond vind je de bakkerij, waar de bakker zijn klanten broodjes bakt en zijn klanten ontvangt. Daarnaast kun je vanuit hier naar zijn werkplaats op de benedenverdieping of het woonhuis op de eerste etage. Daar vind je een leeshoek met boeken, een fijne stoel, open haard om lekker thee bij te drinken en een grote klok. Op de tweede etage is de slaapkamer en kan je het dakterras bereiken met uitzicht op de stad.

LEGO Ideas The Bakery bereikt de 10K supporters

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas The Bakery project heeft zich weten te kwalificeren voor de tweede LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten tweede LEGO Ideas Review 2020

4.3 7 stemmen
Vind jij dit artikel waardevol?