LEGO Ideas project numero 30 dat zich weet te kwalificeren voor de tweede LEGO Ideas reviewronde van 2020, is de LEGO Ideas Naruto: Ichiraku Ramen Shop. De inzending is gebaseerd op de zeer populaire manga Naruto.


In september bestaat de populaire manga Naruto 20 jaar. De fan-designers van deze inzending vonden het een mooi moment om te vieren met een LEGO Ideas Naruto project. Omdat Naruto zowel als manga uitgebracht is en als anime op tv uitgezonden wordt, was het de uitdaging een perfecte locatie te vinden die de manga en anime eer aan zouden doen. Uiteindelijk is de keuze gevallen op de Ichiraku Ramen Shop. Dit deels vanwege de herkenbaarheid uit de manga en anima, alsmede door het aanspreken van niet Naruto fans.

LEGO Ideas Naruto Ichiraku Ramen Shop

Na elke missie brengen Naruto en zijn teamgenoten een bezoek aan de Ichiraku Ramen Shop. Het is eveneens de plek waar Naruto door zijn leraar aangemoedigd wordt om de weg van de Ninkjag te volgen. De Ichiraku Ramen Shop bestaat uit zo’n 1600 onderdelen en is 22 x 24 Studs breed en diep. Het is een smal gebouw met daarin de keuken en het restaurant met vier stoelen. De eerste verdieping bestaat uit het woonverblijf van Teuchi en bevat een slaapkamer en badkamer. Er zijn zeven Minifigures voorgesteld die bij een eventuele set passen; Naruto Uzumaki, Sasuke Uchiha, Sakura Haruno, Kakashi Hatake, Teuchi Ichiraku, Ayame Ichiraku en Iruka Umino. Alle Minifigures hebben een dubbelzijdig bedrukt hoofdje.

LEGO Ideas Naruto Ichiraku Ramen Shop

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Naruto Ichiraku Ramen Shop project heeft zich weten te kwalificeren voor de tweede LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten tweede LEGO Ideas Review 2020.

3.2 5 stemmen
Vind jij dit artikel waardevol?