Een volgend project weet de 10K supporters te bereiken en is hierbij nummer 28 die zich bij de andere kandidaten van de tweede reviewronde voegt. Het LEGO Ideas LEGO Doggo dingt mee om kans te maken om door LEGO als set uitgebracht te worden. 


Wie houdt er nu niet van honden? Ze worden onze trouwste viervoeter en metgezel genoemd. Honden enkele belangrijke eigenschappen waardoor ze niet meer kunnen weggedacht worden in het dagdagelijkse leven. Ze bezorgen je gezelschap en liefde maar bovenal zijn ze ongelofelijk trouw aan hun baasje. Elke hond heeft zijn eigen karakter waardoor je keuze genoeg hebt om het perfecte maatje te vinden. En dat mag nu juist het uitgangspunt van de fan-designer, legotruman zijn. Met zijn LEGO Ideas LEGO Doggo krijg je maar liefst zeven verschillende soorten honden. Voor elk wat wils dus.

LEGO Ideas LEGO Doggo bereikt de 10K supporters

Ondanks dat de verschillende honden gebouwd zijn op een compacte schaal, is het goed gelukt om de verschillende details goed weer te geven. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt om als display ergens neer te zetten. In totaal bevat deze inzending 843 onderdelen. De volgende honden kunnen gebouwd worden:

 • Beagle
  Slim en een fantastisch reukvermogen
 • Corgi
  Enthousiast en attent
 • German Shepherd
  slim, trouw en moedig
 • Husky
  Lief en vriendelijk
 • Shiba Uni
  Behendig, speels en onafhankelijk
 • Yorkshire Terrier
  Heel energiek en nieuwsgierig
 • Pug
  Gretig en energiek

LEGO Ideas LEGO Doggo bereikt de 10K supporters

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas LEGO Doggo project heeft zich weten te kwalificeren voor de tweede LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten tweede LEGO Ideas Review 2020

4 3 stemmen
Vind jij dit artikel waardevol?