Wederom weet een LEGO Ideas inzending de 10K supporters te bemachtigen. Hierbij is dit reeds het tiende project dat zich weet te kwalificeren voor de tweede reviewronde van 2020. Ontdek hieronder meer over dit project.


Avatar: The Last Airbender is in het verleden al reeds een thema van LEGO geweest. De sets namen hun inspiratie uit de gelijknamige serie op Nickelodeon. Echter met twee sets, was het thema een korte levensduur gegund. De sets dateren reeds van 2006 en vond Minibrick Productions dat het tijd was het onderwerp nieuw leven in te blazen. Nu dat de inzending de 10K supporters heeft bereik, maakt het kans om een echte set te worden.

LEGO Ideas Avatar: The Last Airbender bereikt 10K supporters

In de inzending staat duidelijk Appa, een vliegende bizon centraal. Samen met Aang ga je op reis en kan je samen avonturen beleven. Dit gaat natuurlijk niet zonder de nodige hulp, want gaandeweg kom je verschillende hindernissen op de weg tegen. Het is dan ook aan jou om alles tot een goed einde te brengen.

Design Features:

  • Speel als Aang en leer hem de vier elementen te beheersen
  • Vlieg mee met Appa en zet een kamp op om de Fire Nation te ontwijken! Vergeet Appa geen eten te geven, hij wordt snel hongerig
  • Ontgrendel Aang’s Avatar status, maar zorg ervoor dat je dit onder controle hebt
  • Maak gebruik van Waterbending, Rockbending, and Airbending om te vechten tegen Prince Zuko
  • Schenk Uncle Iroh zijn favoriete Jasmijnthee uit

LEGO Ideas Avatar: The Last Airbender bereikt 10K supporters

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Avatar: The Last Airbender project heeft zich weten te kwalificeren voor de tweede LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten tweede LEGO Ideas Review 2020

5 4 stemmen
Vind jij dit artikel waardevol?