Het LEGO Ideas project van Bjorn Ramant, de LEGO Ideas House From Up, heeft de 10.000 supporters binnen weten te slepen. Daarmee is het het vijfde project dat zich weet te plaatsen voor de tweede LEGO Ideas reviewronde van 2020.


In 2019 jaar werd de film Up tien jaar oud. De animatiefilm geproduceerd door Pixar Animation en uitgegeven door Walt Disney Pictures, stamt uit 2009. Bjorn wilde dit jubileum niet zomaar voorbij laten gaan en komt met zijn LEGO versie van het bekende huis uit de film.

LEGO Ideas House From Up

Als de LEGO versie vergeleken wordt met die van de film, vallen de gelijkenissen snel op. Zo wordt er gebruik gemaakt van verschillende onderdelen en kleuren om de details zo goed mogelijk na te bouwen. De windhaan op het dak is gemaakt door vernuftig gebruik te maken van onderdelen. Aangezien het project voornamelijk bedoeld is als display, is er geen interieur aanwezig.

LEGO Ideas House From Up

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas House From Up project heeft zich weten te kwalificeren voor de tweede LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten tweede LEGO Ideas Review 2020

3 2 stemmen
Vind jij dit artikel waardevol?