LEGO Ideas project 24 meldt zich voor de tweede LEGO Ideas reviewronde van 2020. Ditmaal betreft het de LEGO Ideas The Fortress – Imperial Army, dat een eerbetoon is aan de Imperials en voor balans moet zorgen binnen de wereld van LEGO Pirates.


Met de LEGO Ideas The Fortress – Imperial Army wil de fan-designer de piraten weer een ouderwets lesje leren. De piraten hebben zich verscholen op Barracuda Bay en dat kan niet zomaar onbeantwoord blijven. De Imperials hebben Eldorado Fortress verlaten en een nieuwe vesting gebouwd om de piraten wederom op te kunnen sluiten. Dit project is een eerbetoon aan de oude Pirates sets waarbij de focus op de Imperials ligt.

LEGO Ideas The Fortress - Imperial Army

Het fort bestaat uit een hoofdgebouw met twee kamers en een uitkijktoren. Onder het fort bevindt zich de gevangenis waar Red Beard gevangen gehouden wordt. Piraten proberen Red Beard uit te breken en de Imperials lijken het niet door te hebben. De achterzijde van het fort is open waardoor speelplezier vergroot wordt en bevat een toren met een takel voor goederen en etenswaren. Het project bestaat uit zo’n 2800 onderdelen.

LEGO Ideas The Fortress - Imperial Army

LEGO Ideas The Fortress - Imperial Army

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas The Fortress – Imperial Army project heeft zich weten te kwalificeren voor de tweede LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten tweede LEGO Ideas Review 2020

4.6 9 stemmen
Vind jij dit artikel waardevol?