De LEGO Ideas Zen Temple of Hermit door Brickfornia, is het 31e project dat zich weet te kwalificeren voor de tweede LEGO Ideas reviewronde van 2020. Hieronder lees je wat je zoal van het project kunt verwachten.


Het Temple of Hermit leent zijn inspiratie van Japanse pagodes. Het is eigenlijk een toren die bestaat uit steeds kleiner wordende verdiepingen. De typerende architectuur is in deze inzending goed terug te vinden. Zo heeft elke verdieping zijn eigen dakrand en heeft elke kamer een betekenis. Naast de pagode is er nog een ander gebouw aan de inzending toegevoegd, de Master’s room. Deze kamer bestaat uit enkele leuke details. Zo is er te zien hoe een kat melk aan het drinken is maar ook een varken achtervolgd door een samoerai.

LEGO Ideas Temple of Hermit

Zoals eerder aangehaald heeft elke verdieping een betekenis:

 • Aarde
  Een typerende ingang met Japanse bevloering
 • Vuur
  Vuurhaard met enkele kussens
 • Water
  Badkamer met bad en shampoo
 • Wind
  Kamer voor de samoerai waar hij in zijn dagboek schrijft
 • Lucht
  Slaapkamer het dichtste bij de hemel

Temple of Hermit

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Temple of Hermit project heeft zich weten te kwalificeren voor de tweede LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten tweede LEGO Ideas Review 2020

4.3 6 stemmen
Vind jij dit artikel waardevol?