De LEGO Ideas Zen Bonsai door Brentwaller is het 29e project dat zich weet te kwalificeren voor de tweede LEGO Ideas reviewronde van 2020. Hieronder lees je wat je zoal van het project kunt verwachten.

Update:

Dit voorheen uitgelichte project heeft de 10.000 supporters weten te bereiken op LEGO Ideas. Dat betekent dat LEGO het project zal beoordelen in de LEGO Ideas review. We hebben dit artikel daarom voorzien van een update.


De naam Brent Waller zal sommigen misschien bekend in de oren klinken. Hij wist al eerder een inzending om te zetten naar een officiële set, de LEGO Ideas Ecto-1. Daarnaast is zijn Seinfeld inzending goedgekeurd en staat hij ook al met zijn Seasons in Time project in de tweede LEGO Ideas reviewronde van 2020. Hij probeert met dit bonsaiboompje opnieuw een LEGO Ideas set te realiseren. Komt tot rust en laat de spanningen varen.

LEGO Ideas Zen Bonsai

LEGO Ideas Zen Bonsai

Brent weet met de LEGO Ideas Zen Bonsai de vormen goed te benaderen. De Bonsaischaal is mooi afgewerkt en weet het bonsaiboompje te complimenteren. Daarnaast zorgt de donkerblauwe kleur voor een mooi contrast tussen de bruine kleuren van het boompje. De boom is grillig en voorzien van het nodige groen. Om wat meer afwisseling te bieden is er een kleine scene met een visser toegevoegd. De originaliteit en creativiteit springen er vanaf. Voordeel is dat de boom geen water of ander verzorging nodig is, dus ook mensen zonder groene vingers kunnen er plezier aan beleven.

LEGO Ideas Zen Bonsai

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Zen Bonsai project heeft zich weten te kwalificeren voor de tweede LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten tweede LEGO Ideas Review 2020

4 4 stemmen
Vind jij dit artikel waardevol?