Het LEGO Ideas Seasons in Time: Calendar project van Brent Waller weet de 10.000 supporters binnen te harken. Hierdoor zal het de strijd aan gaan met de overige projecten in de tweede LEGO Ideas reviewronde van 2020.


Update:

Dit voorheen uitgelichte project heeft de 10.000 supporters weten te bereiken op LEGO Ideas. Dat betekent dat LEGO het project zal beoordelen in de LEGO Ideas review. We hebben dit artikel daarom voorzien van een update.

LEGO Ideas Seasons in Time Calendar

Een kalender is geen overbodige luxe. Je hebt ze in alle soorten en maten. Ook LEGO heeft diverse kalenders uitgebracht waarmee je bij kunt houden welke maand en dag het is. Deze kalender van Brent Waller weet op veel vlakken net iets meer te bieden. Daarnaast heeft het een handige functie om de maand en dag te veranderen. Om het wat tot leven te laten komen, stelt Brent voor dat er een aantal vignetten bijgevoegd worden. De vignetten benadrukken een seizoen of feestdag. Het project bestaat uit zo’n 2000 onderdelen en is voorzien van een lade waarin de onderdelen voor het bouwen van vignetten opgeborgen kunnen worden. Bekijk de onderstaande video voor een beter beeld van de werking van de kalender.

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Seasons in Time: Calendar project heeft zich weten te kwalificeren voor de tweede LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten tweede LEGO Ideas Review 2020

4.9 8 stemmen
Vind jij dit artikel waardevol?