Wie gisteren onze 10 kunstzinnige LEGO Ideas projecten artikel heeft gelezen, heeft wellicht gezien dat één van die projecten de LEGO Ideas Vincent van Gogh: The Starry Night is. Inmiddels heeft dat project de 10.000 supporters weten te bereiken en gaat daardoor naar de tweede LEGO Ideas reviewronde van 2020.


Het project is een eerbetoon aan de schilder Vincent van Gogh en bestaat uit het schilderij ‘de sterrennacht’ gemaakt van LEGO. De fan-designer heeft gezorgd dat de iconische penseelstrepen en kleurkeuze goed naar voren komen. Een voordeel van het gebruik van LEGO, is dat het schilderij daarmee diepte heeft gekregen. De LEGO Ideas Vincent van Gogh: The Starry Night bestaat uit 1552 onderdelen waarmee het schilderij, de ezel, de Minifigure en een miniatuurversie van het schilderij gebouwd kunnen worden.

LEGO Ideas Vincent van Gogh - The Starry Night

LEGO Ideas Vincent van Gogh - The Starry Night

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Vincent van Gogh – The Starry Night project heeft zich weten te kwalificeren voor de tweede LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten tweede LEGO Ideas Review 2020

 

4.8 6 stemmen
Vind jij dit artikel waardevol?