Wederom weet een LEGO Ideas project de 10.000 supporters aan zich te binden. Ditmaal betreft het de 31 Minutos T.V. Studio.


31 Minutos is een Latijns-Amerikaans programma met poppen die het nieuws op een grappige manier brengen. De show speelt zich af in een fictieve stad waarbij de inwoners bestaan uit poppen.

LEGO Ideas 31 Minutos T.V. Studio

De show is bekend in Zuid-Amerika, de VS en diverse landen in Europa en de rest van de wereld. De set bestaat uit de studio inclusief de belangrijkste karakters van de serie en bijbehorende accessoires. Het geheel is opgebouwd met 535 onderdelen.

LEGO Ideas 31 Minutos T.V. Studio

Natuurlijk is het even afwachten tot de uitslag van de LEGO Ideas review of LEGO daadwerkelijk wat in dit project ziet. Wil je meer weten over dit project? Dan kun je hem ook bekijken op LEGO Ideas. Benieuwd wat er nog meer op LEGO Ideas te vinden is? Op deze pagina vind je meer uitgelichte LEGO Ideas projecten.

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media