De inzendingen die de 10K supporters weten te bereiken volgen elkaar in sneltempo op. Het elfde project, de LEGO Ideas Portal 2 – GLaDOS vs Chell and Wheatley, voegt zich bij de andere kandidaten van de tweede reviewronde van 2020. 


Bij de meeste gamers onder ons zal de game Portal wellicht bekend in de oren klinken. Portal is een videospel serie, ontwikkeld door het gekende bedrijf Valve. Het spel is een puzzel-platforming game waarin je met het hoofdpersonage, Chell verschillende testkamers doorloopt en puzzels oplost. Met de hulp van een Portal Gun kan je twee verschillende portalen creëren. Hierdoor hebt de mogelijkheid om jezelf of andere objecten door deze portalen te begeven. Als drijfveer beloofd GLaDOS -een soort supercomputer- je een taart (cake) als je de testkamers tot een goed einde brengt. De oorsprong van de meme “the cake is a lie’ en waarom dit zo is, dien je zelf te ontdekken.

LEGO Ideas Portal 2 - GLaDOS vs Chell and Wheatley bereikt 10K supporters (1)

Deze inzending is een weergave van het gevecht tussen GLaDOS en Chell, samen met de robot Wheatley. Hierbij heeft de inzender Hachiroku24 kosten noch moeite bespaard om verschillende spelelementen over te brengen naar dit project. Zo heb je de Portal Gun, die de portalen kan creëren, een kleine vignetje met de taart en natuurlijk mogen Wheatley en GLaDOS niet ontbreken. Of deze inzending eens kans heeft een taart te bemachtigen of het alsnog een leugen is, komen we te weten op het einde van deze reviewronde. In het bijgevoegde filmpje krijg je alvast meer details over deze inzending.

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Portal 2 – GLaDOS vs Chell and Wheatley project heeft zich weten te kwalificeren voor de tweede LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten tweede LEGO Ideas Review 2020

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?