LEGO Ideas is op dreef, want wederom is er een project dat het tot de reviewronde heeft geschopt. Ditmaal betreft het de LEGO Ideas Hocus Pocus – Sanderson Sisters’ Cottage dat gebaseerd is op de film Hocus Pocus.


Hocus Pocus is een film uit de negentiger jaren die bij release tegenvallende resultaten behaalde, maar inmiddels uitgegroeid is tot een cult klassieker. De film draait om drie heksen die, dankzij een vloek, gedurende de nacht de aarde kunnen bewandelen. Zodra de magische kaars aangestoken wordt door Max, ruiken de heksen de onsterfelijkheid en proberen ze alles op alles te zetten om onsterfelijk te worden. Helaas voor de heksen is de moderne wereld niet onder de indruk van hun “kostuums”.

LEGO Ideas Hocus Pocus - Sanderson Sisters' Cottage

De set bestaat uit het huisje van de Sanderson Sisters, de drie heksen uit de film. Je kunt de scene met Max naspelen op het moment dat hij de kaars aansteekt en de Sanderson Sisters verschijnen op hun missie naar onsterfelijkheid. De set bestaat uit zo’n 2700 onderdelen en bevat voorgestelde Minifigures van o.a. Winifred, Mary en Sarah Sanderson, Max en Dani Dannison, Alison, Emily Binx, Thackery Binx en Binx.

LEGO Ideas Hocus Pocus - Sanderson Sisters' Cottage

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Hocus Pocus – Sanderson Sisters’ Cottage project heeft zich weten te kwalificeren voor de tweede LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten tweede LEGO Ideas Review 2020

4.7 9 stemmen
Vind jij dit artikel waardevol?