Het 32e LEGO Ideas project dat zich weet te plaatsen voor de tweede reviewronde van 2020, is het LEGO Ideas The Ocean House. Alles over deze inzending hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet.


Het geluid van kabbelend water, opspringende golfen aan de kustlijn en het gekrijs van meeuwen. Dat zijn de geluiden die we horen bij het zien van deze inzending. Het LEGO Ideas The Ocean House van Hanswasyellowfirst, straalt de gezelligheid van een huisje aan zee uit. In deze inzending is er zo goed mogelijk geprobeerd, om alle details die je van dit soort huisjes verwacht te verwerken. Naast de pier heb je een typisch houten huisje die, dankzij de begroeiing, verwilderd overkomt. Niet alleen aan de buitenkant is voorzien van een mooie aankleding gedacht, maar door het dak af te nemen wordt er een volledig ingericht interieur onthuld. Hier zijn leuke details verwerkt zoals een keuken en tafel. De inzending bestaat uit drie Minifigures waaronder een stadsjongen, vader, moeder en een kat.

The Ocean House

Er is niet enkel aan het visuele aspect gedacht want de inzending bevat enkele speelfuncties:

  • Afneembaar dak om het interieur the onthullen
  • Een vislijn om mee te gaan vissen
  • Beweegbare kraan om goederen in en uit de boot te laden
  • Verborgen geheimen in het dak
  • De boot kan vastgebonden worden aan het dek
  • Een karretje waar goederen in geplaatst kunnen worden
  • En nog veel meer!

The Ocean House

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas The Ocean House project heeft zich weten te kwalificeren voor de tweede LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten tweede LEGO Ideas Review 2020

4.7 6 stemmen
Vind jij dit artikel waardevol?