Het LEGO Ideas Auto Union Type C Racecar hebben we in het verleden als eens voor jullie in de schijnwerpers gezet. Inmiddels heeft het project de 10K supporters weten te bereiken en gaat het hiermee door naar de derde LEGO Ideas review van 2020. Wat je juist van deze inzending kan verwachten kan je hieronder nog steeds lezen. 


De Auto Union Type C Racecar in LEGO vorm is een replica van de gelijknamige auto uit 1936. De auto, zoals je hem hier ziet, werd gebruikt in heuvelklim-races. De auto in LEGO vorm is zeer gedetailleerd nagebouwd. De 16-cilinder 6-liter motor is volledig nagebouwd met LEGO en het chassis is net als het echte model voorzien van twee sterke ronde draagbalken.

LEGO Ideas Auto Union Type C Racecar

Aan de voorkant is de auto voorzien van volledig onafhankelijke vering en aan de achterkant semi-onafhankelijke vering. Zelfs de dubbele banden aan de achterkant, zoals dat vroeger was bij heuvelklim-races, zijn gerealiseerd. Het model is op schaal 1:8 en 50cm lang. Alle carrosserie van de auto zijn verwijderbaar zodat de technische componenten te aanschouwen zijn.

LEGO Ideas Auto Union Type C Racecar

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Auto Union Type C Racecar project heeft zich weten te kwalificeren voor de derde LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten derde LEGO Ideas Review 2020


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas Auto Union Type C Racecar? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO sets van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? We lezen ook graag indien jij dit juist geen leuke set vindt en je liever een ander project geselecteerd ziet worden deze ronde. Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?