Het LEGO Ideas Classic Castle weet zich als volgende inzending te plaatsen in de derde reviewronde van 2020. Nu is het aan het LEGO Ideas team om te beslissen of deze inzending het tot een echte set zal schoppen.


Het LEGO Ideas Classic Castle zal ongetwijfeld menig Castle fan het hof kunnen maken. Ondertussen is het al enkele jaren geleden dat er nog een klassiek kasteel in LEGO is uitgebracht,. Het valt dan ook op dat de vraag hiernaar in de afgelopen jaren is toegenomen. Met zijn project hoopt de fan-designer hier dus verandering in te brengen. De inzending weet alvast op verschillende vlakken te overtuigen. Naast de gedetailleerde kasteelmuren valt er binnen de muren ook veel te beleven. De binnenplaats leidt naar verschillende huisjes en de wachterstoren. Voeg hierbij enkele ridders, een prinses en een tovenaar toe en je hebt alvast uren aan speelplezier. Nu zijn inzending de 10.000 stemmen behaald heeft, is hij alvast een stap dichter en valt het af te wachten wat het LEGO Ideas team zal beslissen.

LEGO Ideas Classic Castle bereikt 10K supporters

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Classic Castle project heeft zich weten te kwalificeren voor de derde LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten derde LEGO Ideas Review 2020

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?