Avatar The Last Airbender geniet heel wat populariteit. Er zijn veel fans van de anime, die er graag meer LEGO sets van zien verschijnen dan de twee die LEGO in het verleden uit heeft gebracht. StudioTRico heeft probeert dit met het Avatar The Last Airbender – YIP! YIP! project dat de 10.000 supporters heeft weten te vergaren.


Met de LEGO Ideas Avatar The Last Airbender – YIP! YIP! stelt hij een bouwbare Appa voor inclusief standaard, zadel en het team van helden. Appa heeft de mogelijkheid om te vliegen zodra hij op de standaard staat. Door aan de lier te draaien zal zijn staart op en neer bewegen. Zodra Appa van de standaard wordt genomen, krijgt het meer beweegmogelijkheden.

LEGO Ideas Avatar The Last Airbender - YIP YIP

Er is een zadel toegevoegd waarop de helden plaats kunnen nemen om veilig een ritje te maken op de rug van de Appa. Uiteraard mogen de helden niet ontbreken en daarom zijn er Minifigures toegevoegd van Avatar Aang, Katara, Zuko, Sokka, Toph, Suki, Iroh en het aapje Momo. De Minifigures zijn voorzien van accessoires zodat ze voorbereid zijn op het avontuur dat komen gaat.

LEGO Ideas Avatar The Last Airbender - YIP YIP

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Avatar: The Last Airbender – YIP! YIP! project heeft zich weten te kwalificeren voor de derde LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten derde LEGO Ideas Review 2020.

Laat van je horen!

Zie jij een nieuwe LEGO sets van Avatar: The Last Airbender wel zitten of ben je niet bekend met de anime en kun je zo’n set alsnog waarderen? Het kan uiteraard ook dat je hier niet enthousiast van wordt. Laat daarom weten wat jij van dit project vindt in een reactie hieronder.

5 7 stemmen
Vind jij dit artikel waardevol?