In dit LEGO Ideas The Car Wash project kan je jouw auto laten wassen en in de tussentijd genieten van ontspannende muziek. Het project heeft de 10K supporters bereikt en plaatst zich in de derde reviewronde van 2020. Dit brengt het totaal op 19 projecten dat door het LEGO Ideas team bekeken zal worden.


Waarom zou je nog zelf je auto wassen als je dit in het LEGO Ideas The Car Wash zou kunnen laten doen. Terwijl je aan het wachten bent kan je even langsgaan in de muziekwinkel ernaast. Door de gigantische gitaar op het dak kan er niet naast gekeken worden. Het gebouw bevat typische jaren 50′ Art Deco elementen die voor een karakteristieke uitstraling zorgen. Het project is modulair opgebouwd waardoor eenvoudig het interieur onthuld kan worden. Op het gelijkvloers kan een wagen gewassen worden en is er in de muziekwinkel een brede selectie aan vinylplaten. Door de trap naar boven te nemen kan je daar tot ontspanning komen, luisterend naar de muziek van je keuze. Het tweede verdiep bestaat uit een muziekstudio waar een muzikant zijn grootste en bekendste liedjes heeft geschreven. Om het geheel op te fleuren zijn er vijf Minifigures, een puppy en een klassieke auto aan de inzending toegevoegd.

De inzending treft veel gelijkenissen met de Modular Buildings van LEGO, het is dus afwachten of het LEGO Ideas team dit project verschillend genoeg vindt om hier een echt set van te maken.

LEGO Ideas The Car Wash bereikt 10K supporters (1)

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas The Car Wash project heeft zich weten te kwalificeren voor de derde LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten derde LEGO Ideas Review 2020


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas The Car Wash project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO sets van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? We lezen ook graag indien jij dit juist geen leuke set vindt en je liever een ander project geselecteerd ziet worden deze ronde. Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?