Een vuilniswagen is onontbeerlijk in een stad om de straten proper te houden. Blijkbaar is vuilnis ook in LEGO City een probleem dat opgelost moet worden, want deze LEGO Ideas Automated Garbage Truck heeft de 10K supporters weten te bereiken. Het project plaatst zich nu in de derde LEGO Ideas review van 2020.


Een vuilniswagen kan je haast niet meer weg denken uit het straatbeeld. Het behoort tot één van de belangrijkste diensten om de straten proper te houden. Elke dag staan vuilnisophalers er voor in om zo snel en efficiënt mogelijk het vuil langs de straten op te halen. Deze LEGO Ideas Automated Garbage Truck geeft een nieuwe dimensie aan Minifigure-schaal vuilnisophaal. Dit heeft te maken met de zeer ingenieuze functie waarmee vuilnisbakken worden opgepakt en geleegd. Je kan aan de hand van een tegel met print wisselen tussen een vuilnis- en compostwagen. De inzending bestaat uit 441 onderdelen en twee Minifigures die instaan voor het goede verloop van de dienst.

LEGO Ideas Automated Garbage Truck

Aan de vuilniswagen zijn enkele interessante functies toegevoegd:

  • Een werkende zijarm dat een vuilbak kan opnemen en kan ledigen in de vuilniswagen
  • Een vuilnispers dat het vuilnis samenduwt naar de opslagruimte
  • Om het vuilnis te lossen kan de achterkant omhoog geklapt worden

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Automated Garbage Truck project heeft zich weten te kwalificeren voor de derde LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten derde LEGO Ideas Review 2020


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas Automated Garbage Truck project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO set van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? We lezen ook graag indien jij dit juist geen leuke set vindt en je liever een ander project geselecteerd ziet worden deze ronde. Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?