Het derde project dat zich in de derde reviewronde van 2020 plaatst is het LEGO Ideas Gravity Falls – The Mystery Shack. Nu dit project de 10K supporters heeft weten te bereiken zal het LEGO Ideas het project bekijken om te zien of het kans maakt om een echte set te worden.


Het is niet de eerste keer dat een LEGO Ideas inzending gebaseerd op Gravity Falls de 10K supporters weet te bereiken. In de tweede reviewronde van 2019 wist een andere fan-designer met zijn project de eindmeet te bereiken. Echter werd destijds om onbekende reden dit project samen met een ander project vroegtijdig uit de reviewronde gehaald. De designer TopLego8 waagt met zijn LEGO Ideas Gravity Falls – The Mystery Shack alsnog de kans om een echte set te worden.

LEGO Ideas Gravity Falls - The Mystery Shack (15)

De inzending is gebaseerd op het destijds immens populaire animatieserie Gravity Falls. De serie kende twee seizoenen en volgt de avonturen van de tweeling Dipper en Mabel Pines. In de Mystery Shack vinden ze een boek waardoor er heel wat mysteries aan het licht komen. Logischerwijs zet dit een kettingreactie aan gebeurtenissen in gang met de nodige gevolgen. Met dit project krijgen we de Mysterie Shack met de nodige referenties en personages uit de serie. De inzending bestaat uit 2510 onderdelen, zeven unieke kamers, acht Minifigures en twee dieren.

LEGO Ideas Gravity Falls - The Mystery Shack (15)

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas LEGO Ideas Gravity Falls – The Mystery Shack project heeft zich weten te kwalificeren voor de derde LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten derde LEGO Ideas Review 2020

5 1 stem
Vind jij dit artikel waardevol?