Jumanji werd gemengd ontvangen door de journalisten, maar wist het grote publiek te verrassen en werd een regelrechte hit in de bioscoop. De film is al die jaren onverminderd populair gebleven en er zijn zelfs twee nieuwe delen uitgebracht. LEGO Fan-designer Nikana ziet van Jumanji graag een LEGO set verschijnen. Dit niet in de vorm van het bordspel, maar als het huis van de familie Parrish.


De fan-designer heeft getracht het huis zo te ontwerpen dat je de film zult herbeleven als je hem bouwt. Per verdieping zijn er scenes en verwijzingen uit de film te vinden. Het huis kan daarnaast geopend worden waardoor je de laatste scene na kunt bootsen. Tevens zorgt dit ervoor dat de set goed kan dienen als speelset. De toegevoegde Minifigures bestaan uit Alan in jungle-vorm, Alan zonder baard, Sarah, Judy, Peter als aapje, Van Pelt de jager en politieman Carl.

LEGO Ideas Jumanji of 1995

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Jumanji of 1995 project heeft zich weten te kwalificeren voor de derde LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten derde LEGO Ideas Review 2020

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?