Het LEGO Ideas Red Dwarf Starbug is het volgende project dat de 10K supporters weet te bereiken. Dit project plaatst zich hierdoor in de derde reviewronde van 2020 en het zal afwachten zijn of het LEGO Ideas team hier een echte set in ziet. 


Voor mensen die bekend zijn met de Britse sciencefiction-komedie serie, Red Dwarf is er goed nieuws. Het LEGO Ideas Red Dwarf Starbug heeft de 10K supporters weten te bereiken en plaatst zich hierdoor in derde reviewronde van 2020. Het is niet de eerste keer dat deze fan-designer zijn kans waagt om een Red Dwarf project als een echte set te zien verschijnen. Hij heeft geprobeerd om alle gekende features en details van het insect-achtige schip over te brengen in LEGO vorm. Het interieur is opgebouwd met referenties naar verschillende seizoenen van deze langlopende serie. Daarnaast maken er ook bekende personages hun opwachting zoals Dave Lister, Arnold Rimmer, de android Kryten en Officer Kochanski. “Starbug was built to last, Sir. This old baby’s crashed more times than a ZX81!

LEGO Ideas Red Dwarf Starburg

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Red Dwarf Starbug project heeft zich weten te kwalificeren voor de derde LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten derde LEGO Ideas Review 2020

4.3 3 stemmen
Vind jij dit artikel waardevol?