Het LEGO Ideas Milwaukee Art Museum heeft de 10K supporters bereikt. Deze inzending is gebaseerd op het echte museum uit de Verenigde Staten. Nu dit project het vereiste aantal stemmen behaald heeft, plaatst het zich in de derde reviewronde van 2020.


De fan-designer van dit LEGO Ideas Milwaukee Art Museum, beoefend Architect als beroep uit. Hierdoor heeft hij er niets beter op gevonden dan zijn geliefde kunstmuseum te vertalen naar LEGO vorm. De moderne architectuur van het museum uit de Verenigde Staten is goed vertaald naar dit model. Om de golvende bewegingen van het dak te bereiken, heeft hij aandacht besteed aan verschillende bouwtechnieken, zonder teniet te doen aan de stevigheid van het model. Er is meer aan deze inzending dan je op het eerste zicht zou denken. Het gebouw kan geopend en gesloten worden. Momenteel is de fan-designer bezig om met dezelfde inzending het Calatrava’s New York Transit Hub te kunnen bouwen.

LEGO Ideas Milwaukee Art Museum bereikt 10K supporters

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Milwaukee Art Museum project heeft zich weten te kwalificeren voor de derde LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten derde LEGO Ideas Review 2020


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas Milwaukee Art Museum project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO sets van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? We lezen ook graag indien jij dit juist geen leuke set vindt en je liever een ander project geselecteerd ziet worden deze ronde. Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?