LEGO Ideas staat helemaal in het teken van je eigen ideeën te delen met de rest van de wereld. Het LEGO Ideas Open MRI is het volgende project dat de 10K supporters heeft bereikt. De inzending is eerder educatief en weet zich hierdoor voorlopig van de andere kandidaten te onderscheiden.


Het project wil de problemen aankaarten dat een traditionele MRI kan veroorzaken. Veelal is deze kleiner in afmetingen waardoor deze niet voor alle patiënten geschikt is en kan overigens ook voor claustrofobische reacties zorgen. Hierdoor wil de designer inzetten op het educatief vlak door een Open MRI bekender te maken en te leren hoe dit apparaat te werk gaat. Net zoals een echt model kan de ligtafel in- en uitgeschoven worden. Om aan te tonen dat het belangrijk geen metalen voorwerpen in de scanner mee te nemen, is er een magneet aangebracht. Hiernaast is het een 4-1 inzending en kunnen er andere beeldvorming apparaten mee gebouwd worden.

LEGO Ideas Open MRI

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Open MRI project heeft zich weten te kwalificeren voor de derde LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten derde LEGO Ideas Review 2020

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?