Het volgende project dat de 10K supporters heeft bereikt brengt ons naar Italië. In het LEGO Ideas The Little Venice bezoeken we een pittoresk deel van deze stad. Met het bereiken van het vereiste aantal stemmen, plaatst het project zich nu in derde reviewronde van 2020.


Welkom in Venetië, één van de bekendste steden uit Italië. Venetië staat bekend om zijn vele eilandjes die verbonden zijn door verschillende bruggen. Vaar mee op een gondola langsheen de verschillende waterwegen en laat je verwonderen door de pittoreske bouwstijlen van de stad. Al deze kenmerken zijn vertaald naar deze LEGO Ideas The Little Venice project van Bricky_Brick, ondertussen een zeer bekende naam op het LEGO Ideas platform. Verschillende kenmerkende details langsheen de gebouwen zijn netjes vertaald in LEGO vorm. Niet alleen dat maar elk gebouw bestaat ook nog eens uit een volledig ingericht interieur. Het is nu afwachten of het LEGO Ideas team hier wat in ziet en er een set van zou maken.

LEGO Ideas The Little Venice

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas The Little Venice project heeft zich weten te kwalificeren voor de derde LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten derde LEGO Ideas Review 2020


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas The Little Venice project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO sets van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? We lezen ook graag indien jij dit juist geen leuke set vindt en je liever een ander project geselecteerd ziet worden deze ronde. Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?