Het LEGO Ideas TX Master Games is het volgende project dat de 10K supporters heeft behaald. Dit gezelschapsspel zorgt ervoor dat je jouw (LEGO) Taekwondo technieken kan verbeteren. Door het behalen van het vereist aantal supporters plaatst dit project zich in de derde LEGO Ideas review van 2020.


Met het LEGO Ideas TX Master Games kan er een nieuw gezelschapsspel aan het rijtje toegevoegd kunnen worden. Het is een educatief spel waarbij je Taekwondo technieken gebruikt om je concentratie, observatie en creativiteit te verbeteren. Je kan ervoor kiezen om het spel alleen, met twee of met vier spelers te spelen. Het spelopzet is simpel en bestaat eruit gekleurde LEGO Tiles die elk voor een bepaalde handeling staan zoals blocks, dodges, kicks, and punches te gebruiken. Je dient een bepaald patroon te creëren die eveneens staat op een klein bord. De bedoeling is om dit patroon zo snel mogelijk te behalen en de eerste waarbij dit lukt wint het spel. Hoewel het idee uniek te noemen is, ontbreekt er toch nog enige afwerking aan deze inzending. Mocht het LEGO Ideas team hier een mogelijkheid in zien, zullen zij voor de afwerking zorgen.

LEGO Ideas TX Master Games

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas LEGO Ideas TX Master Games project heeft zich weten te kwalificeren voor de derde LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten derde LEGO Ideas Review 2020


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas TX Master Games? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO sets van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? We lezen ook graag indien jij dit juist geen leuke set vindt en je liever een ander project geselecteerd ziet worden deze ronde. Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?