De LEGO Ideas The Princess Bride inzending heeft de mijlpaal van 10.000 supporters bereikt. Daarmee is het project door naar de eerste LEGO Ideas review van 2021 en maakt het kans om als LEGO set te verschijnen.


LEGO Ideas The Princess Bride

In 1987 verscheen The Princess Bride op het witte doek. De fantasie film met een enorme doses humor was zeer populair en kent tot de dag van vandaag een trouwe schare fans. In de film bezoekt een grootvader zijn kleinzoon en leest hem een verhaal voor. In het verhaal wordt prinses Buttercup verliefd op Westley de staljongen die al een oogje op haar heeft. De twee beleven samen een knotsgek avontuur vol fantasie, humor en romantiek.

Het geheel is opgebouwd met zo’n 1000 steentjes en biedt de mogelijkheid drie gevechten uit de film na te spelen en de reis door The Fire Swamp te maken. Bijgevoegde figuren zijn: Vizzini, Inigo Montoya, Fezzik, The Man in Black, Princess Buttercup en een bouwbare R.O.U.S (rodent of unusual size).

LEGO Ideas The Princess Bride

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas The Princess Bride project heeft zich weten te kwalificeren voor de eerste LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten eerste LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van deze The Princess Bride inzending? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO set van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?