Waan je in de jaren 70, waarin arcadekasten en arcadehallen hun gloriejaren kenden met dit LEGO Ideas Retro Arcade. Het project heeft inmiddels de 10K supporters bereikt en plaatst zich in de eerste reviewronde van 2021. Meer over deze inzending lees je in dit bericht. 


In wat ondertussen een ver verleden lijkt waren speelhallen en de bijhorende arcadekasten, een normaal fenomeen langsheen de wegen. Met name in de jaren 70′ kenden deze hallen een grote populariteit, maar met de opkomst van videogames is het ondertussen zo goed als GAME OVER. Met dit LEGO Ideas Retro Arcade kan je misschien in de toekomst je eigen speelhal in huis halen.

LEGO Ideas Retro Arcade (1)

Deze retro arcadehal vraagt om eens naar binnen te springen. Maar stop eerst eens aan de grijpmachine, misschien maak je eens kans om een prijs uit de kast te halen in plaats van er altijd naast te grijpen. Besteed je liever zuurverdiende centen aan de beweegbare auto? De kinderen glunderen bij het gedacht alleen al om eens zelf achter het stuur te zitten. Voor de fans van Classic Space, kan jij het bekende icoon terug vinden? Eenmaal in de speelhal kan het plezier niet op dankzij verschillende speelkasten. Van de traditionele arcadekasten tot bestuurbare motoren. Neem je liever een foto, dan kan je terecht in de fotostand. Met behulp van twee Light Bricks kan de speelhal verlicht worden. De inzending bevat een totaal aan 1849 onderdelen en zeven Minifigures.

LEGO Ideas Retro Arcade (1)

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Retro Arcade project heeft zich weten te kwalificeren voor de eerste LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten eerste LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas Retro Arcade project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO set van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?