Het volgende project dat de 10K supporters bereikt heeft is het LEGO Ideas Train Bookends. In deze tijden waar multimedia apparaten centraal staan zou je niet meteen denken aan boeksteunen. Maar dit project bewijst het tegendeel en brengt de charme van treinen in je boekenrek. 


In tijden waarin smartphones en allerhande multimedia centraal staan, zou je niet meteen denken aan boeksteunen. Toch heeft dit LEGO Ideas Train Bookends genoeg mensen kunnen overtuigen. Op de boekensteunen is een stoomlocomotief en het einde van een rijtuig te zien. Mede door het landschap en de tunnel in- en uitgang wordt de illusie gecreëerd dat de trein door een berg aan het rijden is. Hierdoor kan je bij een gebrek aan boeken, de steunen eenvoudig ergens ter decoratie plaatsen. Laat LEGO het nu makkelijk maken en zijn er de laatste tijd sets zoals de LEGO Hogwarts Moments boeken die je kan gebruiken. Het valt nog even af te wachten of het LEGO Ideas team het ziet zitten om hiervan een set uit te brengen.

LEGO Ideas Train Bookends (1)

LEGO Ideas Train Bookends (1)

Afmetingen van dit project:

  • Lengte: 16,8 cm
  • breedte: 11,2 cm
  • Hoogte: 14,1‬ cm

LEGO Ideas Train Bookends (1)

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Train Bookends project heeft zich weten te kwalificeren voor de eerste LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten eerste LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas Train Bookends project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO sets van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? We lezen ook graag indien jij dit juist geen leuke set vindt en je liever een ander project geselecteerd ziet worden deze ronde. Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?