In het verleden hebben we dit LEGO Ideas The Simpsons -The Krusty Burger al eens uitgelicht. Vandaag kunnen we melden dat het project de 10.000 supporters heeft bereikt en zich daarmee kwalificeert voor de eerste LEGO Ideas review van 2021. Hieronder vatten we het project samen zodat je een idee hebt wat je ervan kunt verwachten.


Het is alweer vijf jaar geleden dat LEGO de 71016 Kwik-E-Mart op de markt bracht. In navolging van die set bracht LEGO The Simpsons House, twee CMF The Simpsons Series, BrickHeadz en een LEGO Dimensions Level Pack uit. Fast LEGO Brix vindt dat het te lang duurt voordat er weer een set verschijnt in dit thema en bedacht deze LEGO Ideas The Simpsons – The Krusty Burger.

Het beroemde restaurant uit Springfield is een replica van het restaurant zoals we het kennen uit de serie The Simpsons. Het beschikt over een volledig ontworpen exterieur en interieur zoals de Drive Thru, het bord met het Krusty Burger logo, volledig ingerichte keuken, restaurantgedeelte en de wc. Het dak kan verwijderd worden en de muren kunnen dankzij scharnieren naar buiten gedraaid worden, zodat het interieur toegankelijk wordt om mee te spelen.

De set bevat alle belangrijke Simpsons Minifigures, waaronder de complete Simpsons familie, Krusty the Clown, Mr. Teeny en Jeremy Freedman. Net als in de twee officiële sets is ook hier een auto toegevoegd. Het gaat om de oranje stationwagen van Marge. De set bestaat in totaal uit 3005 onderdelen.

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas The Simpsons – The Krusty Burger project heeft zich weten te kwalificeren voor de eerste LEGO Ideas reviewronde van 2021. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten eerste LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas The Simpsons – The Krusty Burger project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO set van verschijnt, denk je dat het een kans maakt bij de jury, zie je het niet zitten of acht je de kans klein dat hier een set van verschijnt? Laat het weten in een reactie.

4 1 stem
Vind jij dit artikel waardevol?