Het volgende project dat de 10K supporters heeft bereikt is het LEGO Ideas A Map of Middle-Earth. Dit is het tweede Lord of the Rings gerelateerde inzending dat zich in de eerste reviewronde van 2021 plaatst. Het moge duidelijk zijn dat er een grote vraag is onder fans van het onderwerp naar nieuwe sets. 


Een aspect van de Lord of The Ring serie dat menig fan weet te bekoren zijn de verschillende locaties. De fan-designer Artem Biziaev heeft een kaart gemaakt waarop Middle-Earth te zien. Ga samen met het gezelschap op pad om de ring naar Mordor te brengen en in Mount Doom te gooien. Op de kaart zijn verschillende objecten vanuit de Lord of The Rings en Hobbit serie geplaatst. Elk lid van het gezelschap is vertegenwoordigd onder de vorm van een Microfigure. Om de inzending meer tot zijn recht te laten komen, kan deze doormiddel van een steun rechtop gezet worden.

LEGO Ideas A Map of Middle-Earth

LEGO Ideas A Map of Middle-Earth

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas A Map to Middle-Earth project heeft zich weten te kwalificeren voor de eerste LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten eerste LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas A Map of Middle-Earth project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO sets van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? We lezen ook graag indien jij dit juist geen leuke set vindt en je liever een ander project geselecteerd ziet worden deze ronde. Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?