Zie jij een bouwbare buste van Asterix en Obelix wel zitten in jouw woonkamer, LEGO kamer of op een andere plek in huis? Wellicht dat het in de toekomst tot de mogelijkheden behoort. Dit LEGO Ideas Asterix and Obelix project heeft zich namelijk weten te kwalificeren voor de eerste LEGO Ideas review van 2021.


Dit olijke duo hoeven we vast niet te introduceren. Dankzij de 1/4 Dome Bricks wist fan-designer Zetovince37 de twee Galliërs na te kunnen bouwen. De grote neuzen en de bolle wangetjes zijn getuige van de effectiviteit van deze onderdelen. Beide karakters zijn zo getrouw mogelijk nagemaakt zonder al te veel extra poespas.

LEGO Ideas Asterix and Obelix

LEGO Ideas Asterix and Obelix

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Asterix and Obelix project heeft zich weten te kwalificeren voor de eerste LEGO Ideas reviewronde van 2021. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten eerste LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas Asterix and Obelix project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO set van verschijnt en denk je dat het een kans maakt bij de jury, of zie je het niet zitten en acht je de kans klein dat LEGO dit uitbrengt? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?