Muziekliefhebbers kunnen in de toekomst wellicht aan de slag met deze LEGO Ideas Jazz Quartet. De inzending heeft namelijk de 10.000 supporters bereikt en heeft zich daarmee gekwalificeerd voor de eerste LEGO Ideas review van 2021.


Dit jazz kwartet bestaat uit vier bandleden die allen op hun eigen instrument spelen. Tezamen zorgen ze voor een fijne jazz-tune om bij te relaxen. De instrumenten bestaan uit een piano, trompet, basgitaar en een drumstel. Het podium dient als displaystandaard, waardoor de eventuele set ideaal gebruikt worden als aankleding in huis.

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Jazz Quartet project heeft zich weten te kwalificeren voor de eerste LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten eerste LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas Jazz Quartet project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO sets van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?