Het ziet ernaar uit dat LEGO fans graag meer LEGO Castle sets zien verschijnen, want wederom weet een LEGO Ideas project van een kasteel de 10.000 supporters te bereiken. Ditmaal gaat de eer naar de LEGO Ideas Fantasy Castle.


Het Fantasy Castle project bestaat uit een bouwbaar kasteel dat volledig modulair is en waarmee je veel kanten op kan gaan. De focus ligt op speelplezier, maar het idee is ook geschikt als displaymodel. Het bevat alles wat je van een kasteel mag verwachten en er zijn daarnaast veel details aangebracht. Net als vele andere kastelen op Ideas, is de inzending een eerbetoon aan het LEGO Castle thema. Het project is opgebouwd met 2251 onderdelen en bevat 5 Minifigures.

LEGO Ideas Fantasy Castle

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Fantasy Castle project heeft zich weten te kwalificeren voor de eerste LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten eerste LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas Fantasy Castle project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO set van verschijnt of spreekt dit jou niet aan? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?