Kasteeltje hier, kasteeltje daar. De koningen van vroeger waren er niet vies van. Hetzelfde geldt voor LEGO fans, want wederom weet een kasteel-inzending, de LEGO Ideas The King’s Castle, zich te kwalificeren voor de eerste Ideas reviewronde van 2021.


De fan-designer van dit kasteel heeft zijn LEGO droomkasteel gebouwd zoals hij die graag als kind had willen hebben. Het resultaat is een set waar esthetiek en speelplezier op de eerste plek terecht zijn gekomen. Het gevolg is een kasteel dat modulair opgebouwd is en alles bevat wat een kasteel in huis hoort te hebben. Een kerker voor gevangenen, een troonzaal, een toren en een valbrug. De daken kunnen afgenomen worden voor makkelijke toegang tot de binnenkant en hetzelfde geldt voor de eerste verdieping. Dit zijn maar enkele van de vele aspecten die gerealiseerd te zijn. Het kasteel wordt opgebouwd met 2920 onderdelen en bevat zes Minifigures.

LEGO Ideas The King's Castle

LEGO Ideas The King's Castle

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas The Kings Castle project heeft zich weten te kwalificeren voor de eerste LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten eerste LEGO Ideas Review 2020


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas The King’s Castle project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO set van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? Indien je een andere mening hebt lezen we dat ook graag. Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?