Een chocoladewinkel is voor de meeste mensen geen overbodige luxe en ook Minifigures houden van wel een reepje chocolade. En laat het nou net zijn dat er geen volwaardige chocoladewinkel door LEGO is gemaakt dat het bezoeken waard is. Als het aan fan-designer Lepralego ligt komt daar spoedig verandering in. Ook 10.000 chocolade-fans zien een dergelijke set wel zitten, waardoor dit project zich weet te plaatsen voor de eerste LEGO Ideas Review van 2021.


The House of Chocolate is een set die het magische proces van het maken van chocolade uitbeeld. Dit uiteraard wel in iets beknoptere vorm, maar ook met meer liefde voor het product dan waar je die elders vinden kan. Rooster de bonen, maal ze en voeg andere lekkere ingrediënten toe, koel de chocolade voorzichtig terug tot de perfecte temperatuur bereikt is, en giet het in een mal voor een overheerlijke reep genot.

LEGO Ideas The House of Chocolate

The House of Chocolate is een mix tussen een Modular en een Winter Village set. Hierdoor ziet het er netjes afgewerkt uit en heeft het karakter. De winkel is voorzien van een aantal ruimtes, die bestaan uit het minifabriekje waar chocolade wordt geproduceerd en de winkel en bistro. Er is ook een werkkamer voor het beantwoorden van fanmail en het doen van de administratie. Dit alles onder het genot van een warme kop chocolade natuurlijk. Het project is opgebouwd met ~2700 onderdelen en bevat 7 Minifigures.

LEGO Ideas The House of Chocolate

Dit LEGO Ideas The House of Chocolate project heeft zich weten te kwalificeren voor de eerste LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten eerste LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas The House of Chocolate project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO set van verschijnt en denk je dat het een kans maakt bij de jury, of zie je het niet zitten en acht je de kans klein dat hier een set van verschijnt? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?