Dit LEGO Ideas Medieval Marketplace is het volgende project dat voldoende supporters weet te vergaren. Met 10K supporters plaats deze inzending zich in de eerste LEGO Ideas Reviewronde van 2021. 


Waan je weer even terug in de Middeleeuwen met dit LEGO Ideas Medieval Marketplace. Op van die Middeleeuwse markten valt er van alles te zien en te beleven. Van kraampjes met allerhande goederen tot mensen die voor vertier zorgen. Het is duidelijk, voor elk wat wils dus. Wat deze marktplaats extra in de verf zet zijn de bijgevoegde gebouwen. Naast enkele huisjes, torent de klokkentoren boven de rest uit. De verschillende gebouwen zijn rijkelijk voorzien van details en eveneens is er aan het interieur gedacht. De inzending bevat 10 Minifigures waardoor er heel wat te beleven en te vertellen valt. Voor wie ook naar zo een Middeleeuwse markt wil, is het nog even afwachten geblazen. Het LEGO Ideas team zal nu beslissen of ze hier een echte set van zullen maken.

LEGO Ideas Medieval Marketplace (9)

LEGO Ideas Medieval Marketplace (9)

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Medieval Marketplace project heeft zich weten te kwalificeren voor de eerste LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten eerste LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas Medieval Marketplace project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO set van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?