Norders heeft driemaal een LEGO Ideas project ingezonden dat gebaseerd is op de Chitty Chitty Bang Bang film. De eerste wist niet de 10.000 supporters te behalen en moest vroegtijdig de race verlaten. Met de tweede inzending wist Norders wel de 10.000 aan te tikken, maar het LEGO Ideas team heeft het project destijds afgewezen. Ditmaal lukt het Norders om wederom te scoren. Zijn nieuwe LEGO Ideas Chitty Flies Again project gaat door naar de eerste LEGO Ideas reviewronde van 2021.


Chitty Chitty Bang Bang is een muziekfilm uit 1968 waarin een raceauto wordt opgeknapt en de hoofdrolspelers avonturen beleven. Zo blijk de auto na renovatie ineens te kunnen varen en vliegen. De motor maakt een “Chitty Chitty Bang Bang” geluid, zodoende de naam van de film. Hoewel de film het financieel niet goed deed, is de auto wel een icoon geworden. Fan Designer Norders ziet er daarom graag een volwaardige LEGO set van verschijnen. De auto kan sturen, bevat een picknickmand, uitklapbare vleugels en vleugels die aan het voertuig bevestigd moeten worden. Het geheel bestaat uit zo’n 1800 onderdelen.

LEGO Ideas Chitty Flies Again

LEGO Ideas Chitty Flies Again

LEGO Ideas Chitty Flies Again

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Chitty Flies Again project heeft zich weten te kwalificeren voor de eerste LEGO Ideas reviewronde van 2021. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten eerste LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Zie jij een LEGO Chitty Chitty Bang Bang set wel zitten en zou je zo’n set kopen als die uitgebracht wordt? Of vind je het model leuk maar zou je de set niet overwegen? Uiteraard lezen we ook graag indien je dit geen leuke set lijkt. Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?