De dagen worden korter en het weer wordt grauwer, dat wilt veelal zeggen dat de winter zijn intrede doet in het land. Ideaal is om dan in winterse stemming te komen met verschillende decoraties. Hieronder valt ook dit LEGO Ideas Winter Snow Globe project dat de 10K supporters heeft bereikt. Het project plaatst zich nu in de eerste LEGO Ideas Review van 2021.


Het is wintertijd! Ben jij al helemaal klaar om deze winterse en feestelijke periode te trotseren? In deze periode van het jaar blijft geen enkele thuis onaangeroerd en worden de nodige decoraties naar boven gehaald. Met dit LEGO Ideas Winter Snow Globe project zou je in de toekomst misschien deze sneeuwbollen kunnen neerzetten. De inzending bestaat uit drie sneeuwbollen met een sneeuwman, kerstboom en een peperkoeken huisje. Elke bol is voorzien van leuke en kleurrijke details om het geheel op te vrolijken. Nu dit project de 10K supporters heeft bereikt kan het kans maken om door LEGO uitgebracht te worden als een echte set.

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Winter Snow Globe project heeft zich weten te kwalificeren voor de eerste LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten eerste LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas Winter Snow Globe project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO sets van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? We lezen ook graag indien jij dit juist geen leuke set vindt en je liever een ander project geselecteerd ziet worden deze ronde. Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?