Wederom weet een LEGO Ideas the Office project de 10.000 supporters te bereiken op LEGO Ideas. Omdat we inmiddels al al vaker een artikel hebben geschreven over LEGO Ideas The Office projecten, houden het ditmaal kort maar krachtig. 


De populaire Sitcom The Office kent twee versies, de Britse en Amerikaanse. Dit project is gebaseerd op de Amerikaanse versie van de serie en daardoor voorzien van veel personages uit die serie in de vorm van Minifigures. Te bouwen is een deel van het toneel waar The Office in opgenomen is, met daarin diverse herkenbaarheden.

LEGO Ideas The Office

LEGO Ideas The Office

LEGO Ideas The Office

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas The Office project heeft zich weten te kwalificeren voor de eerste LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten eerste LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas The Office project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO set van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?