Zal er na de Grand Piano een LEGO Ideas Violin set uitgebracht worden? De kans is in ieder geval aanwezig dankzij deze Violin inzending van Samual Ho waarmee hij de 10.000 supporters wist te vergaren. Daardoor weet dit project zich te kwalificeren voor de eerste Ideas reviewronde van 2021.


Komt er ooit een LEGO set van de koningin onder de muziekinstrumenten? Als het aan fan-designer Samuel Ho ligt wel. Hij heeft dit instrument voor zijn dochter gebouwd en besloot hem daarna in te zenden op LEGO Ideas. Dat bleek een goed idee, want hij heft de 10.000 supporters weten te vergaren die nodig is om het LEGO Ideas team zijn project te beoordelen.

De viool was volgens Samuel een uitdagend project. Dit had met name met de ronde vormen en de diverse onderdelen van het instrument te maken. Samuel heeft de viool voorzien van vele details waardoor het er bijna levensecht uitziet. De viool is op een levensgrote schaal en je zou er in theorie op kunnen “spelen”.

LEGO Ideas Violin

LEGO Ideas Violin

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Violin project heeft zich weten te kwalificeren voor de eerste LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten eerste LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas Violin project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO set van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?