Kastelen, modulaire gebouwen, ruimtevaart en oudere LEGO thema’s. Ze hebben allemaal wat gemeen. Dat is dat ze veel vertegenwoordigd zijn op LEGO Ideas. Sterker nog, van de vele projecten die de 10.000 supporters behalen, bestaan grotendeels uit de eerder genoemde onderwerpen. Zo ook dit Vikings Longship project van Jonas Kramm, dat afgelopen weekend een plekje in de eerste Ideas reviewronde van 2021 wist te veroveren.


Jonas Kramm wil met zijn Vikings Longship het Vikings thema weer tot leven wekken. Hiervoor heeft hij deze historisch accurate longship ingezonden op LEGO Ideas . Het schip biedt plek aan 11 Vikingen en hun schilden om over de zeeën te varen en land te verkennen of te veroveren. De mast van het schip kan ingeklapt en het boegbeeld kan aangepast worden. Het schip is opgebouwd met 500 onderdelen en heeft een afmeting van 30,2 x 18,7 x 26,6 cm.

LEGO Ideas Vikings Longship

LEGO Ideas Vikings Longship

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Viking Longship project heeft zich weten te kwalificeren voor de eerste LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten eerste LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas Viking Longship project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO set van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?