Dit LEGO Ideas Modular Portal Testing Chamber heeft de 10K supporters behaald en stoot nu door naar de eerste reviewronde van 2021. De Portal games zijn onder menig gamer gekend en zal dit ook aan de basis liggen waardoor dit project de testkamer succesvol heeft afgesloten. 


Portal is een videogame serie uit de hand van Valve. Net zoals de games kan je met dit LEGO Ideas Portal Testing Chamber verschillende puzzels oplossen en bovenal je eigen kamers ontwerpen. Mocht je niet bekend zijn met het onderwerp, leggen we het kort even uit. Met een Portal Gun kan je een oranje en blauwe portaal creëren waardoor je heen kan gaan. Dit in combinatie met verschillende spelelementen en uitdagingen worden de puzzels en bijgevolg oplossingen, moeilijker gemaakt. Met dit project kan je zelf verschillende testkamers bouwen en proberen op te lossen. De fan-designer heeft genoeg extra spelelementen voorzien die gebruikt kunnen worden. Of het project ooit het levenslicht zal zien of dat de cake nog steeds een leugen is, valt nog af te wachten.

LEGO Ideas Modular Portal Testing Chamber

LEGO Ideas Modular Portal Testing Chamber

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Modular Portal Testing Chamber project heeft zich weten te kwalificeren voor de eerste LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten eerste LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas Modular Portal Testing Chamber project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO set van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?