Met de serie Cobra Kai is Karate Kid weer helemaal terug van weggeweest. Toch gaat er niets boven het origineel en dat bewijst de maker van deze LEGO Ideas The Karate Kid “Wax On, Wax Off” inzending. Fans zijn het hier duidelijk mee eens, het project heeft namelijk de 10K supporters bij elkaar gestreden. Het project plaatst zich hierdoor in de eerste LEGO Ideas review van 2021.


Het project is geheel in stijl van de eerste Karate Kid film en weet de sfeer goed uit te beelden in LEGO vorm. Het huis van Mr. Miyagi is volledig nagebouwd en de maker heeft er zorg voor gedragen dat de vele scenes uit de film nagespeeld kunnen worden. Daniel kan de vier lessen, Wax On – Wax Off, San the Floor, Paint the Fence en Paint the House nogmaals volgen of met Mr. Miyagi sparren in zijn dojo. Natuurlijk mag het vangen van een vlieg met chopsticks niet ontbreken.

LEGO Ideas The Karate Kid Wax On, Wax Off

Het project bestaat uit het huis van Mr. Miyagi, met een oprit en de achtertuin die geheel in Japanse stijl aangekleed is. De oprit biedt plek voor de auto’s van Mr. Miyagi en ook de boot om te vissen staat klaar voor gebruik. De Japanse tuin zorgt voor de innerlijke rust. Het dak kan van het huis genomen worden, waardoor speelplezier wordt verhoogd. Het huis bevat de dojo, de keuken en slaapkamer, en de woonkamer. Aan details als de medaille van Mr. Miyagi, de bonsaiboom van Daniel en schuifdeuren is ook gedacht.

LEGO Ideas The Karate Kid Wax On, Wax Off

LEGO Ideas The Karate Kid Wax On, Wax Off

LEGO Ideas The Karate Kid Wax On, Wax Off

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas The Karate Kid “Wax On, Wax Off” project heeft zich weten te kwalificeren voor de eerste LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten eerste LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas The Karate Kid “Wax On, Wax Off” project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO set van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?