LEGO fans laten duidelijk merken wat ze willen op het gebied van LEGO sets/thema’s; kastelen! Wederom weet een LEGO Ideas project waarin een kasteel centraal staat, namelijk de 10.000 stemmen te bemachtigen. Ditmaal is de eer aan de Castle of BrickWood Forest van PoVoq.


Dit kasteel bestaat uit 3000 onderdelen en biedt onderkomen ter bescherming tegen The Forestmen. Het kasteel en de toren zijn van elkaar te scheiden, het dak kan geopend worden en één van de vloeren kan uitgeschoven worden. Hierdoor wordt speelplezier vergoot en kun je de details in het kasteel beter bekijken. Het kasteel is voorzien van een gedetailleerde keuken, een troonzaal, een wapenkamer, een slaapkamer, een geheime grot en deur om te ontsnappen als er gevaar dreigt en een gevangenis om de brutale Forestmen een lesje te leren. Uiteraard mogen de nodige Minifigures niet ontbreken voor een spannend verloop van dit avontuur.

The Castle of Brickwood Forest

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas The Castle of Brickwood Forest project heeft zich weten te kwalificeren voor de eerste LEGO Ideas reviewronde van 2021. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten eerste LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas The Castle of Brickwood Forest project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO set van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? Indien je een andere mening hebt lezen we dat ook graag. Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?