Droom je ervan om Willy Wonka’s chocolade fabriek eens te mogen bezoeken? Wellicht kan dit in de toekomst mogelijk zijn met deze LEGO Ideas Charlie and the Chocolate Factory. Het project heeft de 10K supporters bereikt en komt nu in aanmerking om door het LEGO Ideas team uitgekozen te worden om als echte LEGO set te verschijnen. 


Het boek (of de film) van Sjakie en de chocoladefabriek zal de meesten wel bekend in de oren klinken. Het gekende verhaal uit de hand van Roald Dahl wist iedereen wel eens op een gegeven moment te verwonderen. Dit LEGO Ideas Charlie and the Chocolate Factory project leent zijn inspiratie hiervan. Dan zal je wel weten dat je eerst een gouden ticket moet bemachtigen voor de uitzonderlijke kans de fabriek te mogen bezoeken. Maar voor dit project is er een uitzondering gemaakt! Je hoeft namelijk niet 452 chocoladen repen te kopen om zo een gouden ticket te bemachtigen. Het is namelijk opendeurdag en iedereen kan in deze uitzonderlijk situatie de fabriek bezoeken.

LEGO Ideas Charlie and the Chocolate Factory

Herbeleef Charlie zijn magische momenten en speel de magische chocolade waterval scene na. Naast de talrijke details die in dit bouwwerk verwerkt zijn, heeft de fan-designer ook een werkende waterval toegevoegd. De waterval kan bijgevolg gemotoriseerd worden. De inzending bevat Minifigures van Charlie Bucket, Willy Wonka, Augustus Gloop, Veruca Salt, Violet Beauregarde en Mike Teevee. Natuurlijk mogen de bijzonder Oompa-Loompas niet ontbreken en zijn er hiervan twee aan de inzending toegevoegd.

LEGO Ideas Charlie and the Chocolate Factory

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Charlie and the Chocolate Factory project heeft zich weten te kwalificeren voor de eerste LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten eerste LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas Charlie and the Chocolate Factory project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO set van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?