Het LEGO Ideas Bookends is het volgende project dat zich in de eerste reviewronde van 2021 plaatst. Mocht het LEGO Ideas wat in dit project zien, kan het zijn dat je in de toekomst nieuwe boeksteunen kan gebruiken. 


De fan-designer kwam twee jaar geleden met het idee voor zijn LEGO Ideas Bookends project. Het spreekt boekdelen dat de steunen niet enkel geschikt zijn voor boeken, maar bijvoorbeeld ook LEGO instructies tussen te zetten. Zijn inzending heeft meer te bieden dan je zou denken. Hij heeft er namelijk nog enkele speelfuncties aan toegevoegd om zo het geheel aantrekkelijker te maken. In de boeken zijn er drie verschillende schuiven waar allerhande schatten in verborgen kunnen worden. Doormiddel van verschillende sleutels en veiligheidsmechanismen kan je de schuiven openen. Het is nu aan het LEGO Ideas team om te beslissen of ze hiervan een set zullen uitbrengen.

LEGO Ideas BookendsLEGO Ideas Bookends

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas LEGO Ideas Bookends project heeft zich weten te kwalificeren voor de eerste LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten eerste LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas Bookends project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO sets van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? We lezen ook graag indien jij dit juist geen leuke set vindt en je liever een ander project geselecteerd ziet worden deze ronde. Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?