Het LEGO Ideas Metroid Samus Aran’s Gunship is het volgende project dat de 10K supporters weet te halen. Dit project plaatst zich nu in de eerste reviewronde van 2021. Het is nu aan LEGO Ideas team de taak om te beslissen om ze hier een set van zullen maken.


Metroid is een videogame serie uit de hand van Nintendo. In de hoofdrol staat Samus Aran, een premiejager en draagt tijdens haar missies een krachtpak. Deze inzending bevat haar iconische ruimteschip en enkele belangrijke elementen uit de serie. Het schip is gebaseerd op de versie die te zien in in Metroid II: Return of Samus, terwijl de vormgeving en functies inspiratie ontlenen uit Metroid: Other M. Het is dus duidelijk dat het project ontwikkeld is door en voor de fans van het thema. Daarnaast bevat het genoeg aantrekkingskrachten om ook fans van o.a. ruimteschepen aan te spreken. Of de inzending kan maakt oml een echte set te worden, valt nog af te wachten. Een voordeel is dat LEGO al reeds de samenwerking met Nintendo is aangegaan.

LEGO Ideas Metroid Samus Aran's Gunship

LEGO Ideas Metroid Samus Aran's Gunship

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Metroid: Samus Aran’s Gunship project heeft zich weten te kwalificeren voor de eerste LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten eerste LEGO Ideas Review 20201


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas Metroid: Samus Aran’s Gunship project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO sets van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? We lezen ook graag indien jij dit juist geen leuke set vindt en je liever een ander project geselecteerd ziet worden deze ronde. Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?